2011. szeptember 21., szerda

Visszaszámlálás

Holnap reggel indulok haza. (Írom ezt 22-én csütörtökön)
A cipőtartó elkészült.


Szép nem lett, viszont kicsi. Több cipő van már itt. Ha az itt-nem maradókat hazaviszem, akkor talán elférnek benne anyuék lábbelijei. Kipakoltam a szobám szekrényét, és áthúztam a másik szobába. Rá kellett döbbennem, hogy szennyes-tartó nélkül még így sem lesz megoldott a helyzet, de legalább az esőkabátok, és az itt használatos ruhákat bepakolhatják.
A kávéhiány erősebb volt nálam. Ma ismét ideges napom lesz. Vezetni nem akarok koffein hatása alatt. Ma kell kiszenvednem magamból az első hiányfeszültséget.
Jolikának a varrógépmotorja rossz volt. A szénkefés motor nem minden szegmenspárról indult el. A másik régi motor nagyot pukkant, de nem verte le a biztosítékom. Mondom, ez kondi. A fojtó tekercs mögötti zavarszűrő lett zárlatos. A két motorból lett egy jó. A pedálokból egy működik. A harmadik motorról hiányzik a csatlakozó. Nem bogoztam még ki, melyik madzag hová kötendő. Azzal a használható motorral összeraktam a gépet, s átadtam. A többi helyreállítási kísérlet marad későbbre.
Még Józsi feleségének a számítógépét kell összeraknom. Sáriék cégénél vettem volna nekik másikat, de valószínűleg Józsi tud olcsóbban másikat, mert nem tetszett az ötletem. Csak annyiban rossz, hogy kimostam a belét, és a dobozt nem. Most pakolhatom vissza a koszos dobozba a kimosott alkatrészeket. A videójában gumikészletet kell cserélni. Magammal viszem. Mondtam, hogy postán hazaküldöm, vagy ha jön valaki erre,.. de ez most nem valószínű.
Ma még nagy rendezkedés lesz. A hűtőt pont jól kiettem. A sors fintora, hogy anyuék jönnek kiásni a répát. Nem ósanhörcsögök, de Ildi meg annak nem fog örülni, hogy hazaviszem. A feszültség már most nő bennem, de ez sem érdekes. Majd ások Budafokon a komposztdombom alá egy vermet, és odadugom el. Én már megszoktam a gyűjtögető életmódom, és kibékültem vele. Nufi pedig szenvedi.
Na megettem a reggelit, vár a munka.

2 megjegyzés:

MJ írta...

Miért nem lehet koffein hatása alatt vezetni? Ezt nem értem. Én csak azzal vezetek. :))

Hanczur írta...

Nekem nem jó. Függő vagyok. Ma úgy jöttem haza, hogy teát sem ittam. Csak gyümölcsturmix. Javarészt szőlőből.