2013. december 23., hétfő

Még nem tudom....

... hogy hasznos volt-e. Talán nem.
Tegnap megnéztem a híradót a tévében. Elcsábultam a '62-es Ki mit tud? vetélkedőre, és természetesen megszakították egy kis agymosásra.
Jött a döbbenet. Erdélyszerte tüntetnek a románok a palagázkitermelés ellen. Egy magyar szót nem hallottunk, kifejezetten románul tiltakoztak.

Ez volt egy az impulzusok közül. Több részből jött össze, amit le akarok írni.

A másik ébresztő műsor a jutubin volt. Szintén tegnap láttam. Az időjárásszabályzásról. A hurrikánokról, földrengésekről szól. Német dokumentum film elemzte a HAARP technológiát, és Tesla rémálmodásait. Íme megvalósítva. Láthattuk működni.

A következő hatás Karácsony Sándor könyve. A magyar nyelv mellérendelő működését hasonlítja össze az indogermán alá-fölé rendelő megoldásaival. Mindent hierarchiába rendeznek. Vagy tízszer olvastam el  a példamondatot, amíg végig megértettem. Horthy kormányzó különvonattal látogatta meg Hitlert. Annyira germános csűrcsavarban írta meg az újságíró.....

Állandó felfedezési útvonalam pedig a Biblia.  A nyakatekert magyarázatok-csúsztatások gyűjteménye.  Tele van információval, de ki kell választani a rétegek közül az éppen fontosat, mint ahogy a régészek ássák, sepregetik körül a talált cserepeket, köveket, és fényképezik centiről centire.

Mi állt össze most a fejemben?

Jásdi Kis Imrétől tudjuk, hogy a magmára szénrétegen keresztül vezetett víz a föld forró gyomrában kitágul, gőz lesz, és metánná, széndioxiddá kapcsolódik, majd elindul visszafelé. Ebből lesz éghető gáz, meg meleg co2, ami a növényzetnek jó. Ezt ismerte a föld népe, és egy magyarhoz közeli ősnyelven - mint közlekedő nyelven - kézben tartott.  Volt rá riadólánc az épített és természetes hegyek tetején, volt karbantartó személyzet a vizek terelésére-irányítására. (pallagok)  Megfelelő oktatási központok.  (Szentgyörgy háló, templomok)
Ide érkezett be egy olyan intelligencia, akinek írígysége, vagy egyéb indoka volt a rendszer elpusztítására.
A Biblia egyik rétege az árasztásról, vízkezelésről szóló tudást tartalmazza, a képek a szerszámokat , a folyamatok absztrakcióját.
Az ószövetség még a hatalom megszerzését is dokumentálja. Apró részletekben.
A régi térképek Magyarországán is látszik a babiloni nyelvzavar kiépítése, és ezzel a hatalom kijátszása a működő rendszer alól.
Ez a megosztottság teszi lehetővé ma, hogy a régi technológiát félelemkeltő módon tálalva az utolsó egységet is - a Kárpát medencére gondolok - elvegyék az üzemeltetőitől.
Mi ebben a félelmetes?
Az egyén nem él többet 60-100 évnél.  Lehet ezt úgy szabályozni, hogy ne legyen gond a precessziós időrendben visszatérő eljegesedés idején alkalmas egyedek maradjanak egy-egy túlélő csoportban. Az alkalmatlanok úgysem szaporodnak.
Ma annyira ki vannak akadva a buzikra, pedig ők mindenképpen a kiválasztódás vesztesei. Többnyire tele vannak kisebbésgérzettel, ezért sokkal inkább munkára foghatók. Termelékenyebbek.
 Tudom, a mostani kísérletek a folyamat kézbevételét, vagy annak kísérletét mutatják. Minden jószándék mellett is sok-sok ártatlan áldozattal.
A Bilderberg csoport, a szabad kőművesek, a katolikus egyház, meg minden TUDÁS tulajdonosa úgy érzi, hogy a föld ütőerén tartja jobb kezét, a balt pedig a homlokán. A lázra csillapítót rendel, a heves szívverésre nyugtatót. A föld szervezete ennél sokkal bonyolultabb. Egy beláthatatlan univerzum pirinyó része.
Nem tudom, jó-e a tudástól elzárni minket. Az eddigi tapasztalataim szerint az őszinteség jobb a hazudozásnál.
Ha valamire rájövünk, az csak a dühöt fújja felhővé, és eltakarja a szemet.
El kell számolnunk háromig. Amikor eloszlott a ködfelhő, csak akkor kéne cselekedni.
Erdélyben robban a puliszka?
Nem tudom.
Azt tudom, hogy István központosította a hatalmat ötszáz évre. A belső erőforrások eltartották az itt élőket. A következő ötszáz év ismét darabolta. A legcsúnyább metélkedő a múlt század fordulóján volt, az immár működő bábeli zűrzavart kihasználva. Nincs közös nyelvünk, ezért nem lehet összehangolni a működésünket.
Értem, hogy a Szent Korona egy központosító szimbólum. Értem, hogy az egyházak szintén.  Kisebb egységeit pedig alközpontokká szervezve kellene mellérendelő viszonyban működtetni. Csakhogy az emberi elme programozható, és Géczi Gábor város-vírus elmélete gyönyörűen rávilágít, miért kell elhagynunk a tömörített szellemet. A mezőn egyedül kaszáló ember élvezni tudja a testi erejét, a gazdaságát szervezni képes elméje a több lábon álló biztonságát, és örömmel ad a fölöslegéből bárkinek.
Akinek meghatározzák, mit lehet, de kell is tenni, nem így fog gondolkodni.

2 megjegyzés:

Muzsi Attila írta...

A Bojtorján jutott eszembe: "Még nem tudom, hogy hol alszom ma éjjel..."
Erdélyben a magyarok csak akkor szólnak bele dolgokba, ha jön valamilyen utasítás. Az erdélyi magyarok éppen úgy manipulálva vannak mint bármilyen más kis közösség, mikor melyik politikai érdekek kérik meg, oda nyalnak.
Például ez az rmdsz, ez befészkelte magát az iskolákba, a templomokba, mindenféle kör címen (női, főző, keresztrejtvényfejtő, repülős, stb...) minden körnek felelőse van, általában a hangadók ezek, technikailag az infó mindenkihez eljut, hogy most tiltakozunk vagy sem. Szociális béklyót vett magára az erdélyi magyar társadalom, nagyon érdekesen vannak összefonva ezek a "körök", gyakorlatilag nincsenek független gondolatú emberek. Mindenki valahova tartózik. Nekik azért jó ez, mert úgy érzik biztonságban vannak. Nem látom ezt a biztonságot, de tízezer légy nem tévedhet, ha mind a szarra szállnak.
De egyébként sem azért tüntetnek a románok mert fáj nekik a Föld baja, hanem mert ők is vezetve vannak. Gyakorlatilag a politikai pártok elvi harcai megszűntek, a háborúkat már kiterelték az utcára, embereket egymásnak uszítottak, szegények már elvesztették a jó és rossz fogalmát.
Van itt egy független Erdély mozgalom a románok körében, okádják a szidalmakat, de tisztán látszik, hogy honnan fúj a szél, tulajdonképpen a bukott demokrata pártnak egy újabb "népi mozgalom" pártja van a háttérben.
Nem robban a puliszka Erdélyben, mert kavargatják rendesen, mikor ki, de előbb utóbb ehető lesz...

Hanczur írta...

Nem tudom, mi van ott. Innét nem is fogok pontos képet kapni. Inkább azt látom, kiki a maga portáján kell megszerezze a kalapot. Így hajadonfőtt télen fázik, nyáron napszúrta, ősszel-tavasszal a víz éri,