2014. június 22., vasárnap

2014 június 23

Fura látvány az üres udvar. Nincs itthon a Honda. Pedig sokszor útban van. Akárhová állok, nem ott lenne jó. Most meg nincs.
A gáztűzhellyel sem haladok. Egy fúvókát kicseréltem, a másodiknál nem engednek a csavarok. Lefúrtam a rögzítőket, valahanyadik elágazásnál kibontottam a rendszerből a rózsa alatti öntöttvas konzolt, vagy tovább fúrogatom le a csavarokat, és minden beállítást elveszítek. vagy hagyom az egészet. A jobb első rózsa alatt el is van törve.

Pihenésképpen szétszedtem a reduktort. No nem a nyomáscsökkentő alumíniuműrhajóját, csak a kötéseket. A gumicsöve eldugult mindkét végén. A nyomáscsökkentő kimenetén is kotorni lehetett a port. Hogy, és miből jutott oda?
Tavaly már bontottam szét ilyet, de le kellett fúrnom hozzá két beöntött csavart, és az ólomzár miatt nem akarom munkára fogni. Arra jó, hogy megnézem, hogy működik, hol és hogy lehet dugulást elhárítani benne kívülről.
A tévém is újrakezdte a szinkronhibát. Igaz, most megmutatta az okot is. Előre billenve feláll a kép. Tehát érintkezési baj.
Az Edit porszívója kész. A lazának ítélt csatlakozót kicsomagoltam. (levettem a műanyag burkolatot) Az éintkezőit ráhúztam a tüskékre, majd ráforrasztottam. Így már nem lazul le.
A nap jól kibabrált velem. Hol tűzött, és égetett, hol meg elbújt, és fáztam. Ez rányomta a munkakedvemre is a bélyegét. Bár nem adtam fel. Nem járok postára.
Megcsináltam a karfiolt hamis vesevelőnek, de nem rotyogtattam el róla el rendesen a vizet.
Remélem, ma már jobb napom lesz.

Nincsenek megjegyzések: