2015. július 14., kedd

Munkás hétköznap

Ferinek kicseréltem a kombájnon a két hátsólámpát. Azt hittem, több baj lesz, de jóformán két kötést kellett megigazítani.
Jó, ha nagyon pontos akarok lenni, akkor a bal hátsó felé vezető szálat kicserélni kellene, illetve egy komolyabb testvezetékelést vinni hátra. De amíg elég jó, addig ez elmaradhat.
Itthon a macska elfoglalta a helyemet a padon. Ebéd után le akartam dűlni, de nem mozdult, csak mellé fekhettem. Azonnal dorombolni kezdett.
Ez akis dög annyira nő....
Amint egy kicsit megsimogatom, felvágja a farkát, dörgölőzik, s ha én is macska lennék, már úgy járnék, mint a férfiak Gregor Bernadett szemei előtt. Csak a kilendülő iránytű csapágyazása lennék.
Átverekedtem magam a Bírák könyvén, de a következő fejezethez csak a könyvjelzőt raktam be.
Bekötöttem a 4 mikrot a motor megfelelő vezetékeire, és kipróbáltam. Utána lehoztam a padlásról a szétszedett mosógép szíjtárdcsáját. Leszereltem a forgódobról, de még nem kezdtem neki a darálóépítésnek, mert kis Magdi notebookját szedtem apróra. Kiporoltam, és elszórakoztam a wifi ellenőrzésével. Úgy tűnik, a routerjüket kell újraindítani. A takarítás előtt ugyan nem próbáltam ki, de most nem kékhalálozott.
Még kikérdezem a kisasszonyt, hogy mit tart alatta, mert ágyban nem tud hülni, legalább egy rajztábla kell alá. Vagyis hogy járhasson alatta a levegő, különben megfő benne a proci, de akár a wincs is.
Ma megjöttek anyuék. Reggel odatettem a teát Laci bácsinak is, mire megérkezik, lefőjön, és bekészítettem a kávéfőzőt délre.
Még összekészítem a tízórait a kacsáknak, és aztán foglmam sincs, de biztos pillanatok alatt vége lesz a napnak.

Nincsenek megjegyzések: